Bufo Alvarius Reloded je venku – podívejte se zdarma zde

Záznam, který uvidíte, prezentuje názory odborníků a terapeutů na fenomén Bufo Alvarius a na práci s psychedelickou substancí 5-MeO-DMT. Rozhovory byly pořízeny pro studijní účely jako bonusový materiál k filmu BUFO ALVARIUS – THE UNDERGROUND SECRET. Nejedná se o doporučení ani obhajobu užívání psychoaktivních látek. Náš původní celovečerní film můžete vidět zde: bufoalvarius.com/cely-film/ Rozhovor o […]

Pokračování článku

Máme hotový nový film a vydáváme knížku

Letošní nelehký rok jsme využili k tomu, abychom dotáhli dva projekty, které jsme s vámi už dlouho chtěli sdílet. Co nevidět publikujeme na internetu speciální film Bufo Alvarius – Reloaded. A na hithit.cz právě spouštíme crowdfundingovou kampaň ke knížce Ralpha Metznera “Ropucha a Jaguár – terénní zpráva o neoficiálním výzkumu vizionářské medicíny Bufo alvarius a […]

Pokračování článku

Náš film je konečně online

Víte už, na jaké filmy se budete koukat během vánočních svátků? O jednom bychom věděli – česká verze „Bufo Alvarius – The Underground Secret“ je konečně online. V tuhle chvíli si můžete pořídit její streaming na jeden týden. Monitor on, volume up, take off!

Pokračování článku

World Bufo Alvarius Congress – Rozhovor s Filipem Zárubou

Na konci července se Filip Záruba zúčastnil World Bufo Alvarius Congress v Mexiku, několikadenní akce, kde šlo o jedno – o žábu. V následujícím rozhovoru se dozvíte, jaké to celé bylo, co všechno se v současné době kolem Bufo alvaria děje a koho je dobré sledovat. Zůstaňte na příjmu, zajímavá exkluzivní interview vám odteď budeme přinášet pravidelně.

Pokračování článku

Záznam z diskuze o filmu Bufo Alvarius

„Psychedelika není třeba kombinovat s holotropním dýcháním. Až na konečnou fázi – v případě, že psychedelická dávka nevyzní naplno, když není dobré ukončení a integrace,“ uvedl Stanislav Grof během diskuze k našemu filmu na akci 75 let LSD ve vědě a umění. Pro všechny, kdo tam nebyli anebo si to chtějí zopakovat, máme záznam (omluvte jeho kvalitu, nahrávali jsme na telefon). Děkujeme Holos Centrum, že jsme mohli být součástí programu konference a absolvovat tak diskuzi poprvé i se Stanislavem Grofem.

Pokračování článku

Seznam projekcí na květen

Přinášíme vám seznam potvrzených projekcí pro květen 2018. Pokud chcete, aby se „Bufo Alvarius – The Underground Secret“ promítal i ve vašem městě, můžete k tomu velmi jednoduše přispět – vyšlete do svého oblíbeného kina informaci, že o žabí film máte zájem.

Pokračování článku

Zahájení kinodistribuce a seznam projekcí na duben

Už jen pár dní zbývá do projekcí v pražském Kině Pilotů, které odstartují novou kapitolu našeho dokumentu. Jak už mnozí víte, po několika úspěšných autorských promítáních míří snímek do klasické filmové distribuce a do nejrůznějších českých měst. Přinášíme vam jejich seznam.

Pokračování článku

Dokument o psychedelické žábě jde do kin

Dubnové projekce v kině Pilotů odstartují novou kapitolu dokumentu Bufo Alvarius – The Underground Secret. Po několika úspěšných autorských promítáních míří snímek do klasické filmové distribuce a do všech českých měst. Strhující audiovizuální dobrodružství a radikální svědectví o nejsilnějším známém přírodním psychedeliku, které produkuje žába Bufo Alvarius ze sonorské pouště, tak už bude moci shlédnout každý.

Pokračování článku

Stanislav Grof v dubnu opět zavítá do Moravskoslezského kraje

Světoznámý americký psychiatr českého původu prof. MUDr. Stanislav Grof, Ph.D. navštíví na přelomu dubna a května letošního roku Českou republiku. Profesor Grof připravil ve spolupráci s Mezinárodním transpersonálním centrem Holos bohatý program zahrnující konferenci, besedu i zážitkové semináře. Nad konferencí „75 let LSD ve vědě a umění“ převzal záštitu hejtman Moravskoslezského kraje prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

Pokračování článku

Bio-Oko – Další projekce, kterou byste si neměli nechat ujít

28.3. 20:30 Bio-Oko Praha. Tato projekce bude speciální hlavně množstvím odborníků v následné diskuzi a účastí samotného Dr. Octavia Rettiga!

Pokračování článku

Octavio Rettig a náš film na festivalu Evolution

Dr. Octavio Rettig Hinojosa odprezentuje náš film na Festivalu Evolution v Praze v pátek 23.3. a v sobotu 24.3. bude následovat jeho přednáška o rituálním používání sekretu z ropuchy Bufo Alvarius.

Pokračování článku

Pražské premiéry filmu – Praha 12. a 13.1. Roxy NoD

V pátek 12. ledna a v sobotu 13. ledna proběhne v experimentálním prostoru NoD pražská premiéra dokumentárního filmu Bufo Alvarius – The Underground Secret. Divákům nabídne strhující audiovizuální dobrodružství a radikální svědectví o nejsilnějším známém přírodním psychedeliku, které produkuje žába Bufo Alvarius ze sonorské pouště. Po projekci bude následovat diskuze s tvůrci a afterparty.

Pokračování článku

Světová premiéra filmu – Ostrava 11.1. Vesmír

Ve čtvrtek 11. ledna proběhne v ostravském kině Vesmír světová premiéra dokumentárního filmu Bufo Alvarius – The Underground Secret. Divákům nabídne strhující audiovizuální dobrodružství a radikální svědectví o nejsilnějším známém přírodním psychedeliku, které produkuje žába Bufo Alvarius ze sonorské pouště. Po projekci bude následovat diskuze s tvůrci a afterparty.

Pokračování článku